ONDERNEMING

6ème Sens : precieze cijfers, en bovendien intuïtief

De onderneming draagt haar naam niet zomaar. Le 6ème Sens beperkt zich niet alleen tot het subtiele en het ontoegankelijke. Zij behoort tot de wereld van concrete dingen, zoals de bouwsector. Zij bestaat als een aannemersbedrijf, vertegenwoordigd door twee ondernemers die uw welzijn en langdurige tevredenheid hoog in het vaandel dragen.


VISIE

De projecten volgen elkaar op, maar ze lijken niet op elkaar

Elk project is uniek en belangrijk voor ons, net zoals de kwaliteit van de uitvoering dat is tot in de kleinste details. Aan onze reputatie, en de fierheid van onze klanten, liggen dus deze projecten ten grondslag.

Wij zijn uw enige gesprekspartner voor een optimaal beheer van uw werken. Ons doel is om van de bouwsector een perfecte wereld te maken, waarbij de klanten van zorgen worden gespaard.


KNOWHOW

De alliantie van techniek en esthetiek

Meer dan een eenvoudig aannemersbedrijf, is 6ème Sens een onderneming die de hoogste eisen op gebied van details en precisie hand in hand doet gaan met een creatieve globale visie. Voor minder dan uitstekendheid doet dit team het niet, het werkt bovendien met prioritaire waarden: organisatie, service, flexibiliteit, kwaliteit, resultaat en proactiviteit. Op die manier nemen uw renovatie- en bouwwensen vaste vorm aan.

Gesteund door onze ervaring op het gebied van eersteklas renovatie-, verbouwings- en bouwwerken, stellen wij ons vurig enthousiasme tot uw dienst. Met ons technisch kunnen, verheffen wij uw projecten tot de top. En door dagelijks de werf op te volgen, zien wij erop toe dat een optimaal esthetisch resultaat binnen de afgesproken termijnen wordt bereikt.